B's Vroegboekactie vakantie 2022
Boek hier uw vakantie van minimaal 7 nachten in 2022 en ontvang een voucher met gratis overnachting!

Praktische informatie

Algemene informatie

In het hart van Domburg, aan de rand van het centrum bevinden zich de appartementen. De “B” van B’s Strandappartementen is een verwijzende knipoog naar Hotel Bommeljé. Net als het hotel, zijn de appartementen voor twee of vier personen trendy ingericht met aandacht voor design.

Deze appartementen in Domburg zijn ideaal als uitvalsbasis voor een kort- of langdurig verblijf in Zeeland. Op de fiets verkent u het eiland Walcheren, met karakteristieke dorpen als Zouteland en Veere. Maar ook plaatsen als Middelburg en Vlissingen zijn een bezoek meer dan waard. Na een dag op pad, keert u terug in uw appartement waar u lekker kunt ontspannen. Heeft u een appartement met kitchenette dan maakt u zelf een eenvoudige maaltijd klaar. Of u loopt naar de hoofdstraat voor een culinair adres, Italiaans restaurant of misschien wel één van de vele strandrestaurants.

SYZ 25 Bs Strandappartementen kamer Balkon Bs Strandappartementen Keuken Bs

Voorafgaand aan uw verblijf

Reserveren, wijzigen en annuleren

Fijn weetje; boeken via onze website is altijd goedkoper dan via een online boekingsagent. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor aanbiedingen, promoties en kortingscodes.

Wilt u uw reservering wijzigen? Check of uw reserveringsvoorwaarden dat toestaan. Heeft u rechtstreeks bij ons geboekt, dan gaan wij met uw reservering aan de slag. Heeft u bij een online boekingsagent gereserveerd, neem dan contact op met hen.

Meer informatie vindt u op onze pagina met Algemene voorwaarden.

Toegankelijkheid

B’s Strandappartementen bevinden zich in een modern appartementencomplex waar zich ook een lift bevindt.

Huisdieren

Honden zijn alleen toegestaan in de appartementen op de begane grond. Wij verzoeken u vriendelijk al bij het reserveren van uw appartement aan te geven of de hond meekomt voor een overnachting in Domburg. Dan zorgen wij er namelijk voor dat u en uw trouwe viervoeter in een appartement op de begane grond verblijven. Per appartement is er één hond toegestaan en geldt er een toeslag van € 10,00 per nacht.

Balkon of terras

Er zijn slechts een paar appartementen die beschikken over een balkon of terras. Het is mogelijk deze op aanvraag te reserveren. Wij kunnen u alleen niet de garantie geven dat dit ook daadwerkelijk altijd lukt. Wilt u de garantie van een eigen terras of balkon? Dan is wellicht één van de Zeayou Zeeland Appartementen een idee!

Bekijk hier onze Zeayou Appartementen

Extra bed

Het plaatsen van een extra bed in de appartementen is niet mogelijk.

Tijdens uw verblijf

Parkeren

Er is één parkeerplaats per appartement inbegrepen. Uw parkeerplaats is op de dag van aankomst voor u beschikbaar vanaf 15:00 uur; u ontvangt bij check-in van ons een parkeerkaart. Wij vragen u deze op de dag van vertrek weer in te leveren voor 11:00 uur. Voor de parkeerkaart wordt een borg berekend van € 45. Bij het inleveren van de parkeertkaart, wordt de borg teruggestort.
In de periode van 1 april tot 31 oktober is het overal in Domburg betaald parkeren. Meer informatie over parkeren in Domburg vindt u hier.

Fietsenstalling

Neemt u de fietsen mee tijdens uw vakantie? Dat snappen wij, want Zeeland is een fijne fietsprovincie. U kunt de fietsen stallen bij Hotel Bommeljé. In de parkeerkelder kunt u de fietsen veilig stallen. 's Avonds sluiten wij het hek tot 8:00 uur de volgende ochtend.

In- en uitchecken

U kunt vanaf 15:00 uur inchecken..
Op de dag van vertrek vragen wij u om uiterlijk 11:00 uur uit te checken.

Guestkey

Op de dag van aankomst ontvangt u een e-mail van ons met daarin een link naar onze "Guestkey". Hiermee kunt u met uw smartphone digitaal de deuren openen. Tevens vindt u hier de verdere informatie voor tijdens uw verblijf. En uiteraard ook de toegang tot onze gratis Wi-Fi.

Aankomst

U kijkt uit naar een fijn en onbezorgd verblijf en we zorgen ervoor dat uw kamer bij aankomst perfect in orde is. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, dan kunt u eveneens bij de receptie van Hotel Bommeljé terecht. Een probleem of klacht vernemen wij graag direct tijdens het verblijf zodat we u tijdens het verblijf nog van dienst kunnen zijn.
Een eerlijke review op Google na afloop van uw verblijf stellen wij erg op prijs!

Koffie- en theefaciliteiten op uw kamer

Op uw kamer bevindt zich een Nespressomachine en een waterkoker. Bent u een echte koffie- of theeliefhebber? Dan raden wij u aan zelf cups, theezakjes, melk en suiker mee te nemen, zodat u tijdens uw verblijf niet zonder komt te zitten.
Heeft u een ontbijtpakket besteld voor ’s ochtends? Daar zitten de cups voor uw kopje koffie bij.

Verblijfsbelasting

Deze bedraagt in 2021 € 2,00 per persoon per nacht.

Wi-Fi

De smartphone en tablet zijn niet meer weg te denken, ook niet tijdens een weekendje weg of vakantie. Ter plaatse kunt u gratis gebruik maken van de Wi-Fi.

Schoonmaak

Bij B’s Strandappartementen is er alleen een eindschoonmaak nadat u bent uitgecheckt. Wenst u dagelijkse schoonmaak? Dat is mogelijk! Neem dan contact op: + 31 (0) 118 – 582 206 of info@seayouzeeland.nl

Na afloop van uw verblijf

Uiteraard hopen wij dat u een fijn verblijf heeft gehad in B’s Strandappartementen en dat u heeft genoten van Domburg en omgeving. Maar ook als u verbeterpunten heeft, vinden wij dat fijn om te horen. Een review lezen wij dan ook met grote interesse!

Wilt u ons liever persoonlijk mededelen hoe uw verblijf was? Dat mag ook. Stuurt u hiervoor een e-mail naar: info@seayouzeeland.nl

Zeayou Zeeland