Heerlijk ontbijten in uw eigen appartement!

Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst!

B's Vroegboekactie Winter

Voordelig winters verblijf in Domburg

Met onze speciale B's Vroegboekactie verblijft u een midweek in Domburg voor een aantrekkelijk tarief. Boek vóór 31 oktober 2022!

Winter in Domburg

Zeeland is in de wintermaanden ook meer dan de moeite waard om te verblijven. Fijn uitwaaien op het strand met een lange wandeling; vanuit B's Strandappartementen staat u binnen 500 meter aan zee.
Maar Zeeland biedt meer! Mooie musea zoals het Zeeuws Museum in Middelburg, het Zeeuws maritien muZEEum in Vlissingen of het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk.
Kleine stadjes zoals Veere en Zierikzee zijn leuk om te bezoeken en helemaal prachtig als er een laagje sneeuw is gevallen.

Liever een dagje shoppen? Ga dan vooral naar Middelburg of Goes. Hier zijnde grotere winkelketens te vinden, maar beide steden bieden ook verschillende conceptstores, shop-in-shops, giftshops en hippe koffie- en lunchtentjes.

Bs Strandappartementen kamer Whats App Image 2021 02 11 at 15 35 14 Kamer Bs Strandappartementen

B's Vroegboekactie Winter is inclusief:

  • 4x overnachting
  • 1x ontbijtpakket bezorgd tot aan uw huisdeur.

Prijs:

Reserveert u dit arrangement vóór 31 oktober 2022 dan profiteert u van een vroegboekkorting en betaalt u slechts € 125,00 per persoon. Deze prijs is geldig o.b.v. twee personen per appartement met aankomst op zondag of maandag van 15 november 2022 tot 31 maart 2023. Uiteraard o.b.v. beschikbaarheid en feestdagen en vakanties uitgezonderd.

Extra informatie:

Dit arrangement is uitsluitend via e-mail te reserveren. Geef in uw e-mail o.v.v. B's Vroegboekactie de gewenste verblijfsdata en uw gegevens (naam, adres en telefoonnummer) door. Kunnen wij uw aanvraag reserveren, dan ontvangt u automatisch een bevestiging. Heeft u nog vragen over het arrangement, dan kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen: + 31 (0) 118 58 22 06.

Voor dit Vroegboek Arrangement Winter 2022/2023 is slechts een beperkt aantal appartementen per dag beschikbaar, dus wees er snel bij. VOL = VOL


Profiteer van de vroegboekactie en stuur ons direct een e-mail

Zeayou Zeeland